top of page
AL3A8919.jpg

De fotoreportage

Jouw hond is uniek en je beste maatje. Je hebt vast al honderden foto's op je telefoon maar nog geen kwalitatief mooie foto's die je kan uitvergroten als wanddecoratie. Hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres, ik leg jouw viervoeter vast zoals die echt is op hoge kwaliteit waar je een leven lang van kunt genieten. 

Als je bij mij een fotoreportage boekt vind deze altijd buiten plaats. Daarbij maak ik gebruik van het aanwezige natuurlijke zonlicht. De fotoshoots vinden daarom altijd in de vroege ochtend of met zonsondergang plaats. Dit zorgt voor het mooiste resultaat.

Aanvraag

Voor het boeken van een fotoreportage kun je vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie via de e-mail. Vervolgens bespreken we jouw wensen en kiezen we een datum en locatie. Hierna ontvang je de boekingsbevestiging en is de boeking definitief.

De fotoreportage

Tijdens de fotoreportage neem ik alle tijd voor jou en je viervoeter. Ik creëer graag een ongedwongen sfeer, je kunt de reportage zien als een wandeling waarin we jullie mooiste herinneringen vastleggen. Het belangrijkste is om te genieten, dit straal je dan ook uit op de foto's.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding geeft rust. Zodat jij en je geliefde viervoeter optimaal zijn voorbereid voor onze fotoreportage ontvang je tegelijk met de boekingsbevestiging een informatie gids. In deze informatie gids vind je alle informatie en tips voor de beste voorbereiding.

Afronding

Binnen één week ontvang je een persoonlijke galerij waar je je favoriete foto's zelf kunt uitkiezen. Zodra ik je selectie heb ontvangen ga ik de foto's zorgvuldig nabewerken. De bewerkte foto's ontvang je zowel digitaal als afgedrukt.

Werkwije

Wij hebben Rachel leren kennen als een gezellig persoon met heel veel liefde voor de dieren die ze fotografeert met eindeloos geduld. Onze hond vond Rachel heel lief en dat zegt veel. We hebben een hele gezellige en ongedwongen fotoshoot meegemaakt en we zijn Rachel heel dankbaar voor de mooie foto's.

- Samantha

AL3A6134.jpg
IMG_4487.jpg

Tarieven

Alle fotoreportages zijn naar wens in te vullen en zonder tijdslimiet, ik neem graag alle tijd zodat het een super fijne ervaring is voor zowel jou als je geliefde viervoeter. Ik fotografeer op locaties door heel Nederland, de fotoreportage kan plaats vinden in de natuur of in een stedelijke omgeving. We kiezen in overleg een geschikte locatie. 

TARIEVEN

Lovely Memory

8 digitale foto's naar keuze op hoge resolutie

Uitgebreid contact en advies voorafgaand aan de fotoreportage

Persoonlijke keuzegallerij

8 foto's afgedrukt op 10x15cm

€150,-

Complete Memory

20 digitale foto's naar keuze op hoge resolutie

Uitgebreid contact en advies voorafgaand aan de fotoreportage

Persoonlijke keuzegallerij

Mini fotoalbum van alle gekozen foto's

€289,-

Perfect Memory

12 digitale foto's naar keuze op hoge resolutie

Uitgebreid contact en advies voorafgaand aan de fotoreportage

Persoonlijke keuzegallerij

12 foto's afgedrukt op 13x19cm 

€199,-

Mini reportage

Het gehele jaar door organiseer ik mini shoots met verschillende thema's. Denk hierbij aan fotoreportages tussen de bloesem, bij de rododendrons of op de prachtige paarse heide. 

AL3A5424-5.jpg
1.png
2.png

Een herinnering cadeau doen

Een cadeau vol herinneringen! Een cadeaubon voor een fotoreportage is het perfecte cadeau voor iedere dierenliefhebber. Het vast laten leggen van de band tussen mens en dier is heel speciaal, dus wat is mooier dan het cadeau geven aan een geliefde?
 

Je kunt een cadeaubon bestellen via onderstaande knop, de cadeaubon word verzonden naar jouw adres zodat jij het zelf kunt geven. De cadeaubon is verkrijgbaar vanaf €25. 

 

 

Foto-70.jpg
Foto-2.jpg

Boek jouw fotoreportage

Een fotoreportage bij een professionele fotograaf is een waardevolle uitgave. Ik help jou graag om het meest geschikte pakket uit te kiezen. Sluiten bovenstaande pakketten niet helemaal aan bij wat je zoekt? Neem dan contact op, ik denk graag met je mee. 

 

 • Hoe kan ik een fotoreportage boeken?
  Voor het boeken van een fotoreportage kan je vrijblijvend contact met me opnemen via het contactformulier op deze pagina. Ik zal binnen 24 uur contact met je opnemen per e-mail voor het plannen van de fotoreportage. We bespreken al je wensen en ook kom ik graag meer te weten over jou en je viervoeter. Vervolgens kiezen we een datum en een geschikte locatie waar de fotoreportage zal plaats vinden.
 • Hoe bereid ik me voor op de fotoreportage?
  Voorafgaand aan de fotoreportage ontvang je een uitgebreide informatiegids met handige tips voor de best mogelijke voorbereiding op de fotoreportage. Daarnaast kan je mij al je vragen stellen en begeleid ik je graag in de voorbereiding.
 • Mijn hond kan niet los, wat nu?
  Het is geen probleem als je hond niet los kan lopen (of bijvoorbeeld niet sociaal is). Ik vind het het allerbelangrijkste dat de fotoreportage een fijne ervaring is voor jou en je hond. We kiezen in overleg de locatie en bespreken uitgebreid je wensen. Het is mogelijk om een halsband en lijn achteraf weg te werken. Ook kan je kosteloos gebruik maken van een fotolijn die achteraf makkelijk weg te werken is in Photoshop.
 • Wat als het slecht weer is?
  Het weer is belangrijk tijdens een fotoreportage, helaas kent het weer in Nederland niet alleen maar zonnige dagen. In de aanloop naar onze fotoreportage houd ik het weer goed in de gaten. We zullen zowel de dag voor de fotoreportage als de dag zelf contact hebben. Mocht het extreem slecht weer worden op de dag van onze fotoreportage kan deze kosteloos verplaatst worden en plannen we direct een nieuwe datum in.
 • Kunnen mijn honden samen op de foto?
  Ik vind het heel leuk om meerdere honden samen op de foto te zetten, dit is dus zeker mogelijk tijdens een fotoreportage. Ook als je honden niet netjes tegelijk naast elkaar kunnen zitten zijn er genoeg mogelijkheden om tot een duo of groepsportret te komen.
 • Hoelang duurt een fotoreportage?
  Ontspanning en rust tijdens een fotoreportage vind ik heel belangrijk. Er is geen tijdslimiet tijdens onze fotoreportage. Een fotoreportage kun je zien als een mooie wandeling waarin herinneringen worden vast gelegd ik neem hierbij alle tijd voor jou en je viervoeter. Gemiddeld duurt een fotoreportage 1 á 2 uur.
 • Waar vindt een fotoreportage plaats?
  De locatie en met name de lichtinval is erg belangrijk tijdens de fotoreportage. Ik werk het liefste met een aantal ‘vaste’ locaties verspreid door heel Nederland waar ik de weg ken en de mooiste plekjes weet te vinden. We kiezen de locatie in overleg, mocht het zo zijn dat het niet mogelijk is voor jou en je viervoeter naar een van die locaties te komen dan zijn er altijd andere mogelijkheden.
 • Kan ik ook samen met mijn dier op de foto?
  Natuurlijk, super leuk zelfs! Jij maar bijvoorbeeld ook je partner of gezin zijn welkom om op de foto te gaan met jullie viervoeter tijdens de fotoreportage. Je hoeft geen ervaring te hebben met poseren, ik houd de sfeer graag spontaan en ongedwongen. Ik begeleid je waar nodig, ook ontvang je voorafgaand aan de fotoreportage een uitgebreide informatie gids met onder andere tips voor het op de foto gaan samen met je viervoeter en de kledingkeuze.
 • Hoe ver van tevoren kan ik het beste contact opnemen?
  Mijn agenda zit vaak snel vol. Zorg dus dat je op tijd contact opneemt, ik adviseer dit ongeveer 1 tot 2 maanden van te voren zeker te doen. Stel dat je bijvoorbeeld het verdrietige nieuws krijgt dat je op korte termijn afscheid moet nemen van je geliefde viervoeter en je wilt graag mooie foto's laten maken dan zal ik daar altijd tijd voor vrij maken.
 • Fotografeer je alleen honden?
  Nee zeker niet! Ik heb wel mijn focus gelegd op hondenfotografie maar ook met andere viervoeters zoals katten en paarden kan je bij mij terecht. Daarnaast fotografeer ik sinds kort ook zo nu en dan zwangerschappen, bruiloften en gezinnen. Neem hier contact op voor de mogelijkheden.
 • Hoe mag ik de foto’s gebruiken?
  De ontvangen foto’s mogen uiteraard gedeeld worden op sociale media met logo en/of naamsvermelding. Echter is het aanpassen/bewerken van de ontvangen foto’s niet toegestaan. Ik heb veel tijd geïnvesteerd in het bewerken van de door jou gekozen foto’s en ten slotte zijn de foto’s mijn visite kaartje.

Veelgestelde vragen

bottom of page