top of page

BOEKINGEN VOOR 2024/2025 ZIJN NU GEOPEND

Maak snel een afspraak!

YOUR LOVE ADVENTURE

STARTS HERE

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Jullie hebben voor elkaar gekozen en zijn nu druk bezig met de voorbereidingen. Een enthousiaste fotograaf waarmee het klikt kan niet ontbreken op jullie speciale dag. Want als het feest voorbij is, blijven enkel de foto's over. Alle mooie, grappige en emotionele momenten die deel uitmaken van jullie dag. 

 

Met veel liefde leg ik jullie bruiloft graag zo puur en spontaan mogelijk vast. Jullie en alle aanwezigen die dag kunnen helemaal zichzelf zijn. 

5T2A9319-Edit.jpg

VIER JULLIE FEEST!

Niks is mij te gek! Intieme bruiloften met enkel jullie familie, grote feesten of in het buitenland. Ik ga graag met jullie mee! Elke bruiloft die ik fotografeer is even belangrijk voor mij.

Kortom; ik vind alles leuk! Ik ben overigens onwijs fan van buiten bruiloften, dieren aanwezig en om iedereen te zien GENIETEN! 

BEAUTIFUL MEMORIES

De dag waarop jullie trouwen is een van de mooiste dagen van jullie leven. Tegelijkertijd gebeurd er onwijs veel om jullie heen en het is bijna onmogelijk om alles ten volle mee te beleven. De tijd vliegt en voor je het weet is jullie dag voorbij.

Als trouwfotograaf probeer ik op jullie bruiloft zo onzichtbaar mogelijk te zijn, terwijl ik toch overal aanwezig ben en zorg dat elk moment word vast gelegd. Zo kunnen jullie je bruiloft nog eens rustig herbeleven, zo vaak als jullie dat willen.

 

De echte momenten en met oog voor detail; die liefdevolle blikken van jullie familie, knuffel van je oma, die momenten vertellen een verhaal, jullie verhaal en die wil ik voor altijd voor jullie vastleggen.

Als trouwfotograaf uit de omgeving van Leiden fotografeer ik veel bruiloften hier in de omgeving, maar ook daar buiten. Voor de liefde reis ik graag overal naar toe!

HM0A4821-Edit.jpg
VOOR BRUILOFTEN ZIJN VERSCHILLENDE PAKKETTEN BESCHIKBAAR

01.

6 uur fotografie

 

Kennismaking & voorbereiding

Uitgebreid contact 
Veel foto's! Minimaal 200 +

Grote preview binnen 48 uur 

Luxe mini trouwalbum.

€675,-

02.

8 uur fotografie

 

Kennismaking & voorbereiding

Uitgebreid contact  
Veel foto's! Minimaal 300 +

Grote preview binnen 48 uur
Luxe mini trouwalbum.

€975,-

03.

10 uur fotografie

 

Kennismaking & voorbereiding 

Uitgebreid contact
Veel foto's! Minimaal 400 +

Grote preview binnen 48 uur
Luxe mini trouwalbum.

€1.275,-

04.

12 uur fotografie

 

Kennismaking & voorbereiding

Uitgebreid contact  
Veel foto's! Minimaal 500 +

Grote preview binnen 48 uur
Luxe mini trouwalbum.

€1.575,-

DIT IS INCLUSIEF:

Altijd een enthousiast fotograaf!

Binnen 2 dagen een uitgebreide een preview van de hoogtepunten van jullie dag, om alvast na te kunnen genieten.
Zorgvuldig nabewerkte trouwreportage die wordt aangeleverd tussen de 4 en 6 weken.

Reiskosten tot 100 kilometer retour vanaf Zoetermeer.
Willen jullie dat ik korter of juist langer kom fotograferen op jullie bruiloft? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden. 

YOUR STORY IS UNIQUE

3F2A7866-Edit.jpg
MET OOG VOOR DETAIL

DE ÉCHTE MOMENTEN

REVIEWS, LIEVE WOORDEN!

“Rachel heeft op onvoorstelbare wijze onze trouwdag vastgelegd! Wij gaan nooit op de foto dus we waren vast moeilijk om mee te werken, maar dat was niet aan haar te merken, en ook niet aan de foto's. Ze heeft allemaal momenten vastgelegd waarvan wij achteraf pas doorhadden dat die bijzonder waren, en ze is zelfs van tevoren naar de plaats van de shoot gegaan om inspiratie op te doen voor de shoot. We zouden haar diensten aan iedereen aanbevelen, dankje Rachel!” 

—  E & B

LET'S TALK!

Spreekt mijn werk jullie aan? Neem dan contact op via het contact formulier en wie weet zien we elkaar tijdens een gezellig kennismakingsgesprek. 

Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens een kennismaking bespreken we al jullie wensen, hoe jullie dag er uit komt te zien, aan welke momenten jullie de meeste waarde hechten etc! Ik wil alles horen en niks is te gek! Waar ik jullie graag leer kennen en alles wil weten over jullie grote dag kan ik andersom mijn werkwijze met jullie delen. Willen jullie alvast een idee krijgen van wie ik ben? Kijk dan zeker even op deze pagina.

Is de bekende 'klik' er? 

Dan leg ik graag met alle liefde jullie mooie dag vast!

Check op tijd of ik nog beschikbaar ben. Ik neem een maximaal aantal bruiloften per jaar aan om me 200% in te kunnen zetten voor elke bruiloft.

THINGS YOU NEED TO KNOW

 • Hoe bereid ik me voor op de fotoreportage?
  Voorafgaand aan de fotoreportage ontvang je een uitgebreide informatiegids met handige tips voor de best mogelijke voorbereiding op de fotoreportage. Daarnaast kan je mij al je vragen stellen en begeleid ik je graag in de voorbereiding.
 • Mijn hond kan niet los, wat nu?
  Het is geen probleem als je hond niet los kan lopen (of bijvoorbeeld niet sociaal is). Ik vind het het allerbelangrijkste dat de fotoreportage een fijne ervaring is voor jou en je hond. We kiezen in overleg de locatie en bespreken uitgebreid je wensen. Het is mogelijk om een halsband en lijn achteraf weg te werken. Ook kan je kosteloos gebruik maken van een fotolijn die achteraf makkelijk weg te werken is in Photoshop.
 • Wat als het slecht weer is?
  Het weer is belangrijk tijdens een fotoreportage, helaas kent het weer in Nederland niet alleen maar zonnige dagen. In de aanloop naar onze fotoreportage houd ik het weer goed in de gaten. We zullen zowel de dag voor de fotoreportage als de dag zelf contact hebben. Mocht het extreem slecht weer worden op de dag van onze fotoreportage kan deze kosteloos verplaatst worden en plannen we direct een nieuwe datum in.
 • Kunnen mijn honden samen op de foto?
  Ik vind het heel leuk om meerdere honden samen op de foto te zetten, dit is dus zeker mogelijk tijdens een fotoreportage. Ook als je honden niet netjes tegelijk naast elkaar kunnen zitten zijn er genoeg mogelijkheden om tot een duo of groepsportret te komen.
 • Hoelang duurt een fotoreportage?
  Ontspanning en rust tijdens een fotoreportage vind ik heel belangrijk. Er is geen tijdslimiet tijdens onze fotoreportage. Een fotoreportage kun je zien als een mooie wandeling waarin herinneringen worden vast gelegd ik neem hierbij alle tijd voor jou en je viervoeter. Gemiddeld duurt een fotoreportage 1 á 2 uur.
 • Waar vindt een fotoreportage plaats?
  De locatie en met name de lichtinval is erg belangrijk tijdens de fotoreportage. Ik werk het liefste met een aantal ‘vaste’ locaties verspreid door heel Nederland waar ik de weg ken en de mooiste plekjes weet te vinden. We kiezen de locatie in overleg, mocht het zo zijn dat het niet mogelijk is voor jou en je viervoeter naar een van die locaties te komen dan zijn er altijd andere mogelijkheden.
 • Kan ik ook samen met mijn dier op de foto?
  Natuurlijk, super leuk zelfs! Jij maar bijvoorbeeld ook je partner of gezin zijn welkom om op de foto te gaan met jullie viervoeter tijdens de fotoreportage. Je hoeft geen ervaring te hebben met poseren, ik houd de sfeer graag spontaan en ongedwongen. Ik begeleid je waar nodig, ook ontvang je voorafgaand aan de fotoreportage een uitgebreide informatie gids met onder andere tips voor het op de foto gaan samen met je viervoeter en de kledingkeuze.
 • Hoe ver van tevoren kan ik het beste contact opnemen?
  Mijn agenda zit vaak snel vol. Zorg dus dat je op tijd contact opneemt, ik adviseer dit ongeveer 1 tot 2 maanden van te voren zeker te doen. Stel dat je bijvoorbeeld het verdrietige nieuws krijgt dat je op korte termijn afscheid moet nemen van je geliefde viervoeter en je wilt graag mooie foto's laten maken dan zal ik daar altijd tijd voor vrij maken.
 • Fotografeer je alleen honden?
  Nee zeker niet! Ik heb wel mijn focus gelegd op hondenfotografie maar ook met andere viervoeters zoals katten en paarden kan je bij mij terecht. Daarnaast fotografeer ik ook bruiloften en evenementen. Bekijk hier de mogelijkheden.
bottom of page