top of page

BOEKINGEN VOOR 2024/2025 ZIJN NU GEOPEND

Maak snel een afspraak!

YOUR LOVE ADVENTURE

STARTS HERE

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Jullie hebben voor elkaar gekozen en zijn nu druk bezig met de voorbereidingen. Een enthousiaste fotograaf waarmee het klikt kan niet ontbreken op jullie speciale dag. Want als het feest voorbij is, blijven enkel de foto's over. Alle mooie, grappige en emotionele momenten die deel uitmaken van jullie dag. 

 

Met veel liefde leg ik jullie bruiloft graag zo puur en spontaan mogelijk vast. Jullie en alle aanwezigen die dag kunnen helemaal zichzelf zijn. 

AL3A3535.jpg

VIER JULLIE FEEST!

Niks is mij te gek! Intieme bruiloften met enkel jullie familie, grote feesten of in het buitenland. Ik ga graag met jullie mee! Elke bruiloft die ik fotografeer is even belangrijk voor mij.

Kortom; ik vind alles leuk! Ik ben overigens onwijs fan van buiten bruiloften, dieren aanwezig en om iedereen te zien GENIETEN! 

BEAUTIFUL MEMORIES

De dag waarop jullie trouwen is een van de mooiste dagen van jullie leven. Tegelijkertijd gebeurd er onwijs veel om jullie heen en het is bijna onmogelijk om alles ten volle mee te beleven. De tijd vliegt en voor je het weet is jullie dag voorbij.

Als trouwfotograaf probeer ik op jullie bruiloft zo onzichtbaar mogelijk te zijn, terwijl ik toch overal aanwezig ben en zorg dat elk moment word vast gelegd. Zo kunnen jullie je bruiloft nog eens rustig herbeleven, zo vaak als jullie dat willen.

 

De echte momenten en met oog voor detail; die liefdevolle blikken van jullie familie, knuffel van je oma, die momenten vertellen een verhaal, jullie verhaal en die wil ik voor altijd voor jullie vastleggen.

Als trouwfotograaf uit de omgeving van Leiden fotografeer ik veel bruiloften hier in de omgeving, maar ook daar buiten. Voor de liefde reis ik graag overal naar toe!

HM0A4821-Edit.jpg
VOOR BRUILOFTEN ZIJN VERSCHILLENDE PAKKETTEN BESCHIKBAAR

01.

6 uur fotografie

 

Kennismaking & voorbereiding

Uitgebreid contact 
Veel foto's! Minimaal 250 +

Grote preview binnen 48 uur 

Luxe mini trouwalbum.

€675,-

02.

8 uur fotografie

 

Kennismaking & voorbereiding

Uitgebreid contact  
Veel foto's! Minimaal 300+

Grote preview binnen 48 uur
Luxe mini trouwalbum.

€975,-

03.

10 uur fotografie

 

Kennismaking & voorbereiding 

Uitgebreid contact
Veel foto's! Minimaal 350+

Grote preview binnen 48 uur
Luxe mini trouwalbum.

€1.275,-

04.

12 uur fotografie

 

Kennismaking & voorbereiding

Uitgebreid contact  
Veel foto's! Minimaal 450 +

Grote preview binnen 48 uur
Luxe mini trouwalbum.

€1.575,-

DIT IS INCLUSIEF:

Altijd een enthousiast fotograaf!

Binnen 3 dagen een uitgebreide een preview van de hoogtepunten van jullie dag, om alvast na te kunnen genieten.
Zorgvuldig nabewerkte trouwreportage die wordt aangeleverd tussen de 4 en 6 weken.

Reiskosten binnen Nederland.
Willen jullie dat ik korter of juist langer kom fotograferen op jullie bruiloft? Geen probleem, vraag naar de mogelijkheden. 

YOUR STORY IS UNIQUE

3F2A7866-Edit.jpg
MET OOG VOOR DETAIL

DE ÉCHTE MOMENTEN

REVIEWS, LIEVE WOORDEN!

“Rachel heeft vorige week onze bruiloft gefotografeerd en we zijn zo ontzettend blij met de foto's die we al als voorproefje hebben mogen ontvangen! Ze weet de spontane momenten als geen ander te vangen. Wij zijn geen mensen die graag of makkelijk op de foto gaan, maar er is niets stijfs of geposeerd aan de beelden en we waren bij Rachel ook snel op ons gemak. Gedurende de dag en avond heeft ze op een hele fijne en natuurlijke manier gemengd tussen de gasten en de mooie momenten vastgelegd. Niets dan complimenten en een enorme aanrader om haar te boeken voor je bruiloft (of een andere fotoshoot).” 

—  M & D

LET'S TALK!

Spreekt mijn werk jullie aan? Neem dan contact op via het contact formulier en wie weet zien we elkaar tijdens een gezellig kennismakingsgesprek. 

Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens een kennismaking bespreken we al jullie wensen, hoe jullie dag er uit komt te zien, aan welke momenten jullie de meeste waarde hechten etc! Ik wil alles horen en niks is te gek! Waar ik jullie graag leer kennen en alles wil weten over jullie grote dag kan ik andersom mijn werkwijze met jullie delen. Willen jullie alvast een idee krijgen van wie ik ben? Kijk dan zeker even op deze pagina.

Is de bekende 'klik' er? 

Dan leg ik graag met alle liefde jullie mooie dag vast!

Check op tijd of ik nog beschikbaar ben. Ik neem een maximaal aantal bruiloften per jaar aan om me 200% in te kunnen zetten voor elke bruiloft.

THINGS YOU NEED TO KNOW

bottom of page