top of page

FESTIVALS

EVENEMENTEN &

Het is onwijs waardevol om jouw evenement goed vast te leggen. Je hebt niet voor niets zoveel tijd en energie gestoken in de organisatie. De beelden die ik maak kun je perfect inzetten als marketingmateriaal voor je volgende evenement, gebruik op sociale media en jij en je gasten kunnen op deze manier het evenement altijd herbeleven. Tijdens een live evenement ben je natuurlijk beperkt tot een maximaal aantal mensen, door je evenement professioneel vast te laten leggen kan je naderhand ook een breder publiek bereiken. 

 

Vaak zijn er donkere ruimtes en verschillende soorten licht, waardoor het moeilijk kan zijn om zelf goede foto's te maken. Ik kan dankzij mijn ervaring prachtige foto's maken onder deze omstandigheden. Ik vertel het verhaal van jouw event door aandacht te besteden aan alle unieke details. Sfeerfoto’s, overzichtsfoto's, detailshots en portretten geven een compleet beeld van jouw evenement. Ik beweeg onopvallend tussen de gasten, op deze manier kan ik de sfeer perfect vastleggen.

Ik heb inmiddels een aantal keer de mogelijkheid gekregen om als fotograaf met artiesten mee te gaan naar verschillende festivals, ik vond het enorm gaaf om hun optredens vast te mogen leggen. Als artiest mag je de foto's gebruiken voor sociale media, persberichten, promotie etc! Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen.


Kortom, als je op zoek bent naar een fotograaf die op ongedwongen manier jouw evenement vastlegt, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

AL3A7508.jpg

WAAROM JE EVENEMENT IN BEELD BRENGEN?

Herbeleving

Bezoekers krijgen een mooi overzicht om na te genieten van het event.

Marketing

Foto's zijn te gebruiken ter promotie van je bedrijf of volgende event.

Flexibel

Wat de situatie ook is, ik pas me ontzettend snel aan.

Levering

Foto's worden snel na het event geleverd via een downloadlink in de mail.

WERKWIJZE

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom bespreken we van tevoren uitgebreid wat je wilt bereiken met de beelden van jouw evenement. Indien aanwezig ontvang ik heel graag een draaiboek zodat ik duidelijk voor ogen heb wat er tijdens het evenement gebeurt. Daarnaast zorg ik altijd dat ik eerder aanwezig ben om de locatie te verkennen en eventueel laatste details te bespreken.

Wanneer het evenement voorbij is wil je natuurlijk zo snel mogelijk de foto’s zien en delen met je publiek. Tegenwoordig is beeld onmisbaar bij het ophalen van herinneringen en het delen van ervaringen. Daarom zorg ik ervoor dat ik de foto's zo snel mogelijk aanlever, zo kan je ze zo snel mogelijk delen.

 

AL3A2312-Edit.jpg
TARIEVEN

Tot 2 uur fotografie
Minimaal 30 foto’s per uur
Binnen 48 uur een
 grote preview 
Binnen 7 dagen alle beelden 

€275

Tarieven zijn exclusief reiskosten | Vanaf meer dan 30 kilometer retour €0,19,- per kilometer vanaf postcode 2711BW.

Tarieven zijn vrijgesteld van btw i.v.m. KOR-regeling.

EXTRA'S

Extra uur fotografie inclusief bewerking 

Snelservice, alle foto's binnen 48 uur

€75

€150

Het uurtarief is inclusief het selecteren en bewerken van de beelden. Alle bruikbare foto's worden bewerkt geleverd in hoge resolutie, en op wens met logo van uw evenement. 

MIJN WERK

THINGS YOU NEED TO KNOW

 • Hoe bereid ik me voor op de fotoreportage?
  Voorafgaand aan de fotoreportage ontvang je een uitgebreide informatiegids met handige tips voor de best mogelijke voorbereiding op de fotoreportage. Daarnaast kan je mij al je vragen stellen en begeleid ik je graag in de voorbereiding.
 • Mijn hond kan niet los, wat nu?
  Het is geen probleem als je hond niet los kan lopen (of bijvoorbeeld niet sociaal is). Ik vind het het allerbelangrijkste dat de fotoreportage een fijne ervaring is voor jou en je hond. We kiezen in overleg de locatie en bespreken uitgebreid je wensen. Het is mogelijk om een halsband en lijn achteraf weg te werken. Ook kan je kosteloos gebruik maken van een fotolijn die achteraf makkelijk weg te werken is in Photoshop.
 • Wat als het slecht weer is?
  Het weer is belangrijk tijdens een fotoreportage, helaas kent het weer in Nederland niet alleen maar zonnige dagen. In de aanloop naar onze fotoreportage houd ik het weer goed in de gaten. We zullen zowel de dag voor de fotoreportage als de dag zelf contact hebben. Mocht het extreem slecht weer worden op de dag van onze fotoreportage kan deze kosteloos verplaatst worden en plannen we direct een nieuwe datum in.
 • Kunnen mijn honden samen op de foto?
  Ik vind het heel leuk om meerdere honden samen op de foto te zetten, dit is dus zeker mogelijk tijdens een fotoreportage. Ook als je honden niet netjes tegelijk naast elkaar kunnen zitten zijn er genoeg mogelijkheden om tot een duo of groepsportret te komen.
 • Hoelang duurt een fotoreportage?
  Ontspanning en rust tijdens een fotoreportage vind ik heel belangrijk. Er is geen tijdslimiet tijdens onze fotoreportage. Een fotoreportage kun je zien als een mooie wandeling waarin herinneringen worden vast gelegd ik neem hierbij alle tijd voor jou en je viervoeter. Gemiddeld duurt een fotoreportage 1 á 2 uur.
 • Waar vindt een fotoreportage plaats?
  De locatie en met name de lichtinval is erg belangrijk tijdens de fotoreportage. Ik werk het liefste met een aantal ‘vaste’ locaties verspreid door heel Nederland waar ik de weg ken en de mooiste plekjes weet te vinden. We kiezen de locatie in overleg, mocht het zo zijn dat het niet mogelijk is voor jou en je viervoeter naar een van die locaties te komen dan zijn er altijd andere mogelijkheden.
 • Kan ik ook samen met mijn dier op de foto?
  Natuurlijk, super leuk zelfs! Jij maar bijvoorbeeld ook je partner of gezin zijn welkom om op de foto te gaan met jullie viervoeter tijdens de fotoreportage. Je hoeft geen ervaring te hebben met poseren, ik houd de sfeer graag spontaan en ongedwongen. Ik begeleid je waar nodig, ook ontvang je voorafgaand aan de fotoreportage een uitgebreide informatie gids met onder andere tips voor het op de foto gaan samen met je viervoeter en de kledingkeuze.
 • Hoe ver van tevoren kan ik het beste contact opnemen?
  Mijn agenda zit vaak snel vol. Zorg dus dat je op tijd contact opneemt, ik adviseer dit ongeveer 1 tot 2 maanden van te voren zeker te doen. Stel dat je bijvoorbeeld het verdrietige nieuws krijgt dat je op korte termijn afscheid moet nemen van je geliefde viervoeter en je wilt graag mooie foto's laten maken dan zal ik daar altijd tijd voor vrij maken.
 • Fotografeer je alleen honden?
  Nee zeker niet! Ik heb wel mijn focus gelegd op hondenfotografie maar ook met andere viervoeters zoals katten en paarden kan je bij mij terecht. Daarnaast fotografeer ik ook bruiloften en evenementen. Bekijk hier de mogelijkheden.
bottom of page