top of page
_DSC5448.jpg

Het gezicht achter de camera

Op de homepagina heb ik mezelf al even kort voorgesteld, mijn naam is Rachel en ik ben 24 jaar oud. Van jongs af aan was ik al graag creatief bezig, van tekenen tot toen der tijd al foto's maken op fototoestellen van familie. Op mijn zeventiende kocht ik mijn eerste eigen spiegelreflexcamera en sindsdien is fotografie niet meer weg te denken uit mijn leven. Wat begon als een hobby is over de jaren heen steeds serieuzer geworden. Ik haal er zoveel voldoening uit en ik ben nooit klaar met nieuwe dingen leren, uitproberen en mezelf verder ontwikkelen. Ik heb inmiddels van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en ik hoop hierdoor nog veel meer mooie ervaringen te beleven met zowel mens als dier.

Ik fotografeer met veel geduld viervoeters op prachtige locaties door heel Nederland. Ik vind het vastleggen van de band tussen jou en je viervoeter onwijs bijzonder en een van de mooiste dingen als dierenfotograaf. Daarnaast vind ik het fantastisch om jou een herinnering voor het leven te kunnen geven in de vorm van een serie foto's van je geliefde viervoeter.

Ik word al snel gelukkig van de kleine dingen in het leven zoals een mooie zonsondergang of een ritje met mijn paard door de natuur. Spontaniteit, liefde en creativiteit zijn eigenschappen die echt bij mij horen en dit wil ik dan ook graag uitstralen in mijn werk. Ik hoop binnenkort ook samen met jou en je viervoeter prachtige herinneringen te gaan creëeren.

Mijn passie voor dierenfotografie is ontstaan uit mijn liefde voor dieren al vanaf kleins af aan. Ik ben opgegroeid tussen de dieren. Ik heb een grote affiniteit met honden en ik rijd al veertien jaar paard. Op mijn 10de begon ik met paardrijlessen op de manege en sindsdien is mijn liefde voor paarden nooit meer gestopt. ik heb in de afgelopen jaren verschillende paarden gehad waar ik voor mocht zorgen. Sinds 2016 mag ik genieten van heerlijke ritten door het bos, duinen en strand met een fantastisch paard genaamd Tim. Ik ben hier zo dankbaar voor en geniet van elk moment. De ervaring met zowel paarden als honden groeit nog steeds dagelijks en dat komt zeker van pas tijdens de fotoreportages.

 

0D4A6531-ml.jpg

Passie voor dieren

Let's connect!

Benieuwd naar mijn reportages, leuke acties, wat ik nog meer doe of een kijkje achter de schermen? Volg me dan zeker op instagram.
 
bottom of page