top of page

HI THERE,

NICE TO MEET YOU

Op de homepagina heb ik mezelf al even kort voorgesteld, mijn naam is Rachel. Geboren in '98 en ik woon samen met mijn vriend in Zuid-Holland. Van jongs af aan was ik al graag creatief bezig, van tekenen tot toen der tijd al foto's maken op fototoestellen van familie.

 

Op mijn zeventiende kocht ik mijn eerste eigen spiegelreflexcamera en sindsdien is fotografie niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik heb inmiddels van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en daar ben ik heel dankbaar voor.

Ik word al snel gelukkig van de kleine dingen in het leven zoals een mooie zonsondergang of een ritje met mijn verzorgpaard door de natuur. Ik ben daarnaast ook gek op reizen en ik heb al veel mooie dingen mogen zien in de wereld. Ik kan niet wachten om meer prachtige landen te mogen ontdekken in de toekomst.

Spontaniteit, liefde en creativiteit zijn eigenschappen die echt bij mij horen en dit wil ik dan ook graag uitstralen in mijn werk. Ik hoop binnenkort ook samen met jou prachtige herinneringen te gaan creëeren.

PASSIE VOOR DIEREN

Mijn passie voor dierenfotografie is ontstaan uit mijn liefde voor dieren al vanaf kleins af aan. Ik ben opgegroeid tussen de dieren. Ik heb een grote affiniteit met honden en ik rijd al vijftien jaar paard. Op mijn 10de begon ik met paardrijlessen op de manege en sindsdien is mijn liefde voor paarden nooit meer gestopt. ik heb in de afgelopen jaren verschillende paarden gehad waar ik voor mocht zorgen. Ik heb de afgelopen 8 jaar mogen genieten van heerlijke ritten door het bos, duinen en strand met een fantastisch paard genaamd Tim. Ik ben hier zo dankbaar voor en geniet van elk moment. De ervaring met zowel paarden als honden groeit nog steeds dagelijks en dat komt zeker van pas tijdens de fotoreportages.

 

MY FAVORITE 

MOMENTS

Het vastleggen van bruiloften, dieren en evenementen is keer op keer een unieke en ervaring. Het leukste aan het fotograferen van deze gelegenheden is de mogelijkheid om mooie, spontane momenten vast te leggen waar jij voor altijd op terug kan kijken.

Of het nu gaat om de liefdevolle blikken op jullie trouwdag, de connectie tussen jou en je viervoeter(s) of de sfeer van een evenement, het vastleggen van deze bijzondere momenten is een voorrecht. Ik haal er zoveel voldoening uit en ik ben nooit klaar met nieuwe dingen leren, uitproberen en mezelf verder ontwikkelen.
 

bottom of page