top of page

MEELOOPAVOND

Wil jij als (beginnend) hondenfotograaf een avond een kijkje nemen achter de schermen tijdens een fotoreportage en ook nog eens met nieuwe kennis, connecties & super gaaf portfolio materiaal naar huis gaan? Dan is een meeloopavond wat voor jou! 

Tijdens een meeloopavond leer ik jou:

Hoe het klantcontact verloopt van de voorbereiding tot de dag zelf, maar ook naderhand is dit erg belangrijk! 

Hoe je de perfecte locatie bepaalt en hoe je de plekjes uit kan kiezen waar je de hond laat poseren.

Hoe je het mooiste licht vangt tijdens de fotoreportage en ook nog eens een mooie bokeh creëert in je foto's.

Hoe je de hond en het baasje begeleidt tijdens de fotoreportage. Ook leer je hoe je de aandacht van de hond trekt en hoe je deze het beste kan laten poseren.

Wat je kunt verwachten:

Tijdens een meeloop avond ga je samen met mij mee op pad tijdens een hondenreportage op een prachtige locatie in de natuur of in de stad. Ik geef je hierbij een inkijkje in hoe een fotoreportage verloopt. Ook neem ik je mee in hoe ik omga met onder andere het licht, de locatie, mijn camera instellingen & de hond en zijn of haar baasje. Ik voorzie jou tegelijkertijd van handige tips en informatie tijdens het fotograferen. Daarnaast zal ik al jouw vragen beantwoorden.

Voorafgaand aan de geplande datum zullen we contact hebben en zal ik je een handige informatiegids sturen met informatie en tips die je goed kan gebruiken in de voorbereiding. Gedurende de avond fotograferen we in groepsverband twee of meer verschillende honden op een mooie locatie. In totaal doen er per meeloop-avond vier deelnemers mee, zo kan ik iedereen zo goed mogelijk helpen. Naast dat ik de modellen aanstuur zal ik zeker ook ruimte bieden voor jullie suggesties en wensen. Tijdens de avond zal je dus ook connecties leggen met andere fotografen, super leuk en leerzaam! Je gaat aan het eind van de avond naar huis met nieuwe kennis en inzichten, connecties & super gaaf nieuw portfolio materiaal. 

IMG_3454.jpg

Westerheide - 27 augustus 2022

Tijdens deze meeloop-avond gaan we fotograferen op de prachtige paarse heide die rond deze tijd in bloei staat. Op deze locatie zullen afwisselde plekjes tegenkomen waar we minimaal twee mooie honden zullen fotograferen. De heide is een erg populaire locatie, dit is de uitgelezen kans om je portfolio aan te vullen en hier misschien zelf later jouw eigen klanten een mooie herinnering te bezorgen.

  • Geplande datum: zaterdag 27 augustus om 18:30 tot zonsondergang.

  • Locatie: Westerheide, Laren NL.

  • In totaal 4 deelnemers. (nog twee plekken over)

  • Kosten per deelnemer: €75,-

De meeloop-avond kan verzet worden naar bovenstaande reserve datum i.v.m. slecht weer of afwijkende bloeiperiode van de heide. Tijdens de meeloop avond zal ik voor drinken & wat lekkers zorgen!

Samen fotograferen we leuke honden op een prachtige locatie. Ik leer jou alles over hondenfotografie tijdens een fotoreportage en met een beetje geluk hebben we ook nog eens prachtig licht.

Voorwaarden deelname

  • Je bent in het bezit van een spiegelreflex-of systeem camera die je handmatig kan instellen.

  • Je bent bekend met de basis fotografie termen zoals iso, sluitertijd & diafragma.

  • Betaling vindt voorafgaand aan de meeloop-avond plaats.

  • Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor de geplande datum & tijd.

  • Je bent verplicht kosteloos één foto per model af te leveren aan de klant.

Foto's gemaakt tijdens de meeloop avond mogen vrij worden gebruikt voor jouw portfolio, sociale media & website.

AL3A2247.jpg

BOEK JOUW MEELOOPAVOND

Bedankt voor het aanmelden en tot snel!

bottom of page